Mysdag:)

Igår sov jag över med Ebba och kollade två filmer: Friends with bebefits och New years eve. Båda två var bra ennligt mig :) Idag har regnet bara fallit och fallit så det blev en godis+filmdag! Jag såg Mästerkatten i stövlarna, sååå grym!! Haha, älskar sånna filmer^^ Jag var ute hos farmor en stund oxå, så söt hon är ^^ I, Mästerkatten måste ni se! :O 
 
Kom nyss på att det fanns en till film i filmen typ som var 15 min bara. Ska nog se den nu! :D
Jag satt nys och ritade lite på en kändis, ska ortsätta och lägga upp den ng dag så får jag se om ni kan gissa vem det är! :) Åter till musikens och tecknandets värld!;)♥
//Ebba!

Citronmuffins och cupcakes!

Nu har jag bakat citronmuffins och cupcakes, ser supermumsiga ut ^^ ♥ 
Ska toppa några av de med grädde i rosa och vitt med olika strössel. 
  • 125 gram smör
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • finrivet skal av en stor citron
  • citronsaft
  • vanlijsocker
Taget från fast jag gjorde om lite  http://sotasaker.com/citronmuffins/#ixzz1ycjZMcsT
 
Haha, nu har jag inget att göra igen;) Jag borde bara slappa och ha kul men kommer inte på något att göra, är så sysslelös! Jag får väl hitta på något och ta vara på det fina vädret. Kanske en runda på berget hade varit bra för konditionen? Får se:) 
 
Såhär blev min muffins och cupcakes!
Haha, inte så fina men man måste prova någon gång iaf! :D
//Ebba:)♥

Ska fota lite

Hej alla! Jag sitter och försöker ändra designen på bloggen hela tiden och den storaa bilden men det går ju inte ! ;( Issa, haha jag klarar inte detta själv;) som min bror brukar säga: Ebba, du är lika teknisk som en panda... Haha och det kan nog stämma. Ikväll ska jag och Ebba kanske se en film och sen ha sleep over! ;D det var längesen så det ska bli kul. Men vad jag ska göra fram tills dess har jag ingen aning om! 
 
Något av dessa sakerna blir det antadligen, haha känner mig som 11-12 när jag skriver detta xD
  • Sola
  • Fota
  • Måla
  • Ringa en vän ;)
Det blir nog att fota men jag är inte så road av det så det blir nog max i en kvart;) Eller så bakar jag något?! Hmm... får se :D
Nu ska jag hitta på något iaf! Förresten, hur firade ni midsommar?
//Ebba:)
 

ÅHHHH!

Vad jobbigt det blev då!!
 
Jag har nyss suttit och skrivit ett låångt inlägg till Tilde och Issa.Det var från hjärtat och det handlade om hur glad jag är som har er. Att jag borde vara tacksam. Ibland tar jag saker förgivet som sedan försvinner och då märker jag hur mkt jag behövde det. Jag älskar er så mkt och jag kan inte ens beskriva det i ord. Ni är de två bitarna i mitt hjärta som gör mig till mig. Jag orkar tyvärr inte skriva om det sm jag skrev eftersom att jag är ganska lat men ni vet att jag älskar er och att ni är perfekta i mina ögon.
 
Ni har en påverkan på mig som ingen anna: jag räcker alltid till med er, det gör jag aldrig annars. Jag är inte perfekt men med er tänker jag inte på allt jag måste va utan då är jag mig och jag får vara hur pinsam som helst, hur konsitg och bara vara glad. Med er är jag glad, med er är jag mig. Jag längtar till att spendera lovet med er nu och nu ska vi bara vara 15 och leva livet på lovet!!
 
Ni är värda såå mycket och tack att ni finns där för mig i alla stunder och förlåt för att jag inte alltid är en så glad och rolig ebba. 
 
Detta var väldigt kort men det var iaf lite. Älskar er mina taner, tillsammans är vi en funderbar trio!
 
// Ebba♥

Vill ha någon av dessa!!

Det finns en till färg, den skiftar från vitt till svart men den finns inte på sidan:) 
Dina dipdye Dina dipdye Fiona push upFiona brief 
Tror jag ska sticka in till stan snart och prova denna bikinin, den var väldigt söt:)
 
Tänkte att det kanske är lite lite intressant att veta vad som står på min "vill ha"lista?;) Måste försöka dra ner någon på stan med mig bara ! 
 
Kommer nog ett till kort inlägg sen, har inte mycket för mig kort sagt! xD
 
// Ebba "igen"! ;)

Är Midsommar firandet över?

För mig är firandet över, det var en lite mesig midsommar för mig. Jag tränade och var med Emmsi på dagen, mys att träffas igen:)<33 Men jag har varken haft klänning,fint hår, sminkat mig, plockat blommor elr ngt sånt! Helt sick! 
 
Men vi åt RIKTIGT god mat! Det blev lite sill, lax, hemmaodlad färskpotatis, hemmagjord paj, jordgubbstårta men maräng/macarons botten och vi firade det med familjen och två av min bror vänner.
 
Jag börjar bli ganska sugen på att dip dye:a mitt hår alltså!! Tänk att ha ng av dessa frisyrerna?!
 
SÅ SNYGGT DET ÄR! HADE VARIT ASBALLT!603143_10150854084191493_938172859_n_large
Jag skulle velat haft denna nedersta (eller höst upp), med lila toppar:)))<333
Nu ska jag fortsätta att slöa och försöka fixa lite med bloggen men det går ju inte! ;)
 
//Ebba:)♥

Yes!

Nu gick det toppen att ladda upp bilder, bara skrolla ner på sidan och kolla. Nu finns det lite bilder;)♥
 
// Ebba :D

Glad midsommar alla!

Idag är det midsommar och det ska vi fira! Jag ska fira med enkelt, bara min familj och farmor tror jag. Jag vet dock inte än vad jag ska ha på mig men det kommer jag nog på.
 
Sen i måndess har jag tränat kl 7 elr 8 i två timmar på morgonen, kl 10 har vi haft kanotskola till 12. Efter det har vi cyklat iväg och ätit på Cometen och sen igen kl 18 har vi tränat i två timmar. Efter lunchen har jag oftast sovit 30-60 minuter för puuuuh så trött man blir! ;) Men vi tränade bara så mycket för att det är sm-träning n, sm börjar om lite mer än en vecka:O ---> Därefter ingen bloggning;)

Åter till midsommar! Idag ska jag tralla ut på ängen och plocka en MASSA fläderblommor som vi ska göra saft av och kanske en efterrätt! Jag ska nog träna en gång också, antingen paddla kl tre eller bara springa själv när som helst.
 
Och det går INTE att lägga upp bilder!! Blir lack ju! har en massa massa bilder att lägga upp för en gångs skull så går det inte! Ska fortsätta att försöka lägga upp bilder nu!
Juste, hur ska ni fira er midsommar? :)
// Ebba:) <3
 

Ullared och Åkulla!:D

Idag steg jag upp 05.50 för att bli hämtad kl 06.30. Helt sick, haha! Vi började med att åka till Ullared där jag handlade många fina saker^^ Sen åkte vi vidare till Åkulla där det är en SUC-tävling i kanot denna helgen. SUC= svenskaungdomskuppen. Jag körde bara tre lopp och det gick rätt okej/bra:) Inga medaljer men en fjärdeplats som hade kunnat bli mer om vi hade en annan kanot, vi fick en med konstigt roder tror jag. 
 Förut idag hade jag superont i magen och jag visste inte varför, har haft samma sorts smärta en gång förut och då grät jag och kunde inte röra mig. Men det var inte alls lika mycket denna gången!! Tror det kanske kan bero på hunger elr ngt, hade knappt ätit och bara tränat hela dagen. 
 
Nu kommer det jag köpte på Ullared:


 
Och här kommer kläder som jag fick av AnnaKarin, min kompis faster som är min kompis! :D Såå sjukt snällt av henne :O Haha, det kommer inte att komma några bilder här för att det går inte att lägga upp bilder nu! Nästa gång jag har på något från henne så skriver jag det ist!
 

//Ebba:))

nagellack! ♥

Hej! :) ♥

nu har jag fixat lite med designen på bloggen, om ni inte ser den så tryck på F5. blev inte så snyggt, men blev så irriterad på hur ful den andra va så jag tog en sådär sygg bild och klippte i den tills den passade och ändrade färgerna lite snabbt. Jag har tjatat på att Ebba ska försöka fixa den men hon vill inte svara på mina sms, lite sadface på det ;) ♥

När jag började premunera på ELLE Magazine, fick man en sån present som man brukar få när man börjar premunera. Jag fick hem den idag och det va tre olika nagellack, ganska fina faktiskt, får se om dem är bra eller inte också :) ♥

Jag ramlade in på en fin fotoblogg också, har bara kollat lite snabbt, men det jag har sett har vart väldigt fint! ♥
Länk till bloggen: http://malinsundin.blogg.se/ 

nagellacken jag fick :)

// Isabelle ♥

Skolavslutning!

Idag var det skolavslutning! Såå skönt att det äntligen är sommarlov, det behövs:D

Efter vi slutade gick jag och några och fikade,stan och sen ville jag gå hem vid halv ett. När jag gått hem barfota/högklackat så måste jag på toa, dricka vatten,äta,mata hunden och gå ut med hunden. Tror ni inte att jag har glömt mina nycklar inne i huset?!

Jag börjar med att leta efter öppna fönster och ringer till sjukhuset som kopplar mig vidare till min granne som jobbar där. Hon lär mig vart de har en reservnyckel och jag går in i deras hus för att hitta vår reservnyckel. Jag provar alla nycklar i alla våra ytterdörrar och efter en timmes jobb kommer jag fram till att de inte har vår reservnyckel: den ligger ju hemma!!

När jag inte kan komma in på det sättet kutar jag ner på stan för att hinna med en buss, jag har lärt mig idag att MÅNGA stirrar på en om man kutar i hela stan med klänning och allt. Jag åker ut till vallås med bussen och får en nyckel av min bror som jobbar där. Sen åker jag hem och går i 10-15 minuter från bussen. DÅÅÅ är jag hemma och kan mata/promenera Sixten(min hund).
Det tog mer än 3 timmar men jag klarade det! xD

Här är kläderna jag hade på avslutningen:


// Ebba :)♥

Sommarlov!

Hej! :) ♥

Idag har det vart underbart väder!! har spenderat någon timme i solen på en madrass och bara chillat och lyssnat på musik. såå underbart! Idag hade vi skolavslutning, vilket betyder att det äntligen är sommarlov! fast det känns om att jag redan har haft sommarlov en vecka. Vi hade det så stressigt de sista veckorna så nu när vi bara hade typ roliga saker sista veckan och man bara ha kunnat slänga sig i soffan och slappat efter skolan, har det kännts lite som lovet redan börjat. Jag ska inte visa bild på när jag har på mig kläderna men jag ska visa vad jag hade på mig :) ♥

Nu sitter jag på rummet och lyssnar igenom Biebers nya album... har tyvärr gått och blivit typ kär i hans gamla låtar så får se om dessa nya också är bra. än så länge gillar jag inte dem, så får se om jag hittar i alla fall en som jag tycker om :) ♥

kjol, linne, smycken, skärp och pannband ♥




// Isabelle ♥

Pretty Little Liars!

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla det senaset avsnittet av PLL!! Är såå taggad:)
Idag var det strandkampen med skolan, det var kul! Vi var på stranden och brottet där vi körde olika tävlingar och sen badade vi. Och det var varmt och skönt, såå gött. Nu orkar jag inte skriva mer för vill se avsnittet nu!
// En taggad Ebba;)♥

En sockersöt klänning!

Idag höll jag bl.a. i skattjakt för niorna, det var super kul! Alla nior är i Norrekattspark och har bl.a. skattjakt där, de ska hitta olika föremål som ex. kaktus, badring, en häst och vagn, en italjenare m.m. Haha, mycket skratt då:')
Efter det cyklade jag till Issa och Tyra som satt och åt. Där stt vi i två (?) timmar tsm och pratade om himmel och jord;) Sen var det dags för STADEN! vi kollade i butiker och i Vero moda hittade issa och tyra en assöt klänning  som jag VILL ha!
Tänk denna med en puderrosa-beige stickad långärmad+bruna sandaletter, en läderbrun mobilhållare-halsband runt halsen eller ett stort bohemiskt halsband ex. en drömfångare!! BLING-PANG-POFF=SNYGGT!

Dagen låt: Riverside by Agnes Obel ♥

http://www.youtube.com/watch?v=vjncyiuwwXQ


Down by the river by the boats

Where everybody goes to be alone

Where you wont see any rising sun

Down to the river we will run



When by the water we drink to the dregs

Look at the stones on the riverbed

I can tell from your eyes

You've never been by the riverside



Down by the water the riverbed

Somebody calls you somebody says

swim with the current and float away

Down by the river every day



Oh my God I see how everything is torn in the river deep

And I don't know why I go the way

Down by the riverside



When that old river runs past your eyes

To wash off the dirt on the riverside

Go to the water so very near

The river will be your eyes and ears



I walk to the borders on my own

Fall in the water just like a stone

Chilled to the marrow in them bones

Why do I go here all alone



Oh my God I see how everything is torn in the river deep

And I don't know why I go the way

Down by the riverside

// Isabelle ♥

♥ ELLE magazine ♥

Hej! ♥

Idag va vi ute hela dagen och självklart va det mulet, kallt och regnade halva dagen. Har vart mulet och regnat varje år när vi haft klassens dag (som vi hade idag) och strandkamp (som vi har på onsdag tror jag). Det va väl så där kul. Dem som badade vekade ha lite kul i alla fall, men jag va tråkig och kollade på istället så hade inte så jätte roligt, men får skylla mig själv :) ♥
När jag kom hem så slängde jag mig i sängen och somnade nästan, sov jätte lite i natt så va och är sjukt trött. Sen satte jag på Iron man, underbar film! mycket pang pang i den ;)<33 har ofc kollat på vänner idag också, och nu sitter jag och lyssnar på hög musik och läser månadens nummer av ELLE. Dem har börjat skriva och tipsa mycket mer om gipsy bohemisk stil och liknande nu, det är såå snyggt! och älskar de markerade ögonen :)♥ 
 




// Isabelle ♥

10/6

Hej! ♥

Just nu sitter jag i soffan och chattar på skype med Ebba. Vi diskuterar walkincloset. Både jag och Ebba vill ha det.♥
idag har jag inte gjort så mycket jag vaknade runt 12 och satte på vänner medan jag åt frukost. vid ca 2 gick jag ut och gick i det underbara vädret, enligt mig. Jag gillar detta vädret, tycker det är jätte mysigt ♥



Bye bye! ♥
// Isabelle

Glömde smyckerna! ♥

Hellu igen! ♥
Kom på att jag glömde visa bilder på smyckerna jag köpte. Jag kommer inte ihåg priserna riktigt, men tror det är så som jag skriver :)♥


Bik Bok  Ringen längst till vänster 79:- Mitten 49:- höger 79:-


ett långt halsband från Ur & penn 79 - 100 :-


Två pannband från Ur & Penn båda kostade 29 :- (tror jag)

+ att det va -50% på alla smycken i butiken så sammanlagt blev det 105 kr tror jag :) ♥

grym shopping dag har det varit! ♥ ♥

Bye bye!
// Isabelle

väla! ♥

Hej!

Idag va jag och mamma på Väla, vi köpte vääldigt mycket så känner mig väldigt bortskämd idag ^^♥
Så  efter en mysig dag på väla åkte vi inom ICA och köpte svenska jordgubbar, dem är såå goda just nu, bäst när dem är lite sura tycker jag. När vi kom hem så städade vi och sen åt vi kvällsmat framför tv:n medan vi kollade på de sista avsnitten av TVD (The Vampire Diaries). Nu kollar vi på sista avsnittet, det slutar ju såå grymt bra. Vill inte vänta till i höst innan nästa säsong kommer!! Nu ska jag visa vad jag har köpt och återgå till att mysa med min underbara mamma :) ♥ ♥

(förlåt för så dåliga bilder jag har inget bra ljus nu när det börjar mörkna)

New Yorker 199:-


New Yorker 99:-


New Yorker 99:-


Zara 199:-


Zara 299:-


Gina tricot 99:-


(linnet är egentligen lila-vinrött typ) Gina Tricot 129:-


(egentligen grön) Vero Moda 159:-


Bye Bye! ♥
// Isabelle

Issa och jag lever än!

Uppdatering: ett tag sen...
Men nu ska jag iaf upppdatera, alltid ngt ;) Det har varit väldigt mkt den senaste tiden och jag har inte varit på topp men nu har allt lugnat sig. på fredag är det skolavslutning och det taggar vi!! dagarna före det är det mest chill och roliga saker på skolan.

Idag tränade jag kl 10 och sen har jag varit i tildes hus två gånger och gosat,matat städat kattlådan m.m. eftersom att jag är deras kattvakt nu när de är i Italien!De katterna är så gossssiga! Sen har jag bara slappat idag, riktigt skönt! jag gjorde hemmagjord ansiktsmask och hårinpackning och bara låg i badet och chillade! så skönt, nu är jag superren!
Här är hur jag gjorde:

Hårinpackning för torrt och slitet hår
4 msk naturell yoghurt (jag tog A-fil eftersom att vi inte har yoghurt ;) )
1 msk olivolja
1 tsk honung
1 äggula

Snabb ansiktsmask för oren hy och lugnande/läkande effekt
1 msk honung
2 tsk salt
en pytteliten skvätt pressadcitron

Tack och hej från mig för nu ska jag försöka komma på en klädel till skolavslutningen! :D
//Ebba :)♥

arandom

Hej! Denna bloggen tillhör Issa och Ebba, här skriver vi om vår vardag, lite tankar och slänger in lite bilder. Vi är 15 år och båda är intresserade av musik bl.a. Detta var en kort och tillfällig beskrivning om oss!Läs och njut! ;)

RSS 2.0