I'm sorry!

Nu var det ett tag sen igen ja... Förlåt:) Har väldigt mycket i skolan nu! jag borde skriva engelska nu men det gör jag inte! :/ funderar på att kalla på tilde så att jag får sällskap:) idag hade jag månadskonsert och det gick bra, skoj skoj. Denna helgen har jag varit iväg med konfiramtionen och varit i kyrkan.

Jag vill så gärna sätta mig och rita!!! men måste plugga...-.- jag kan lägga ut min dikt sen kanske som jag skriver i engelskan? vi får se...:) c YA!

//Ebba :)♥

Konfirmerad!

I helgen har jag hafvt fullt upp med att paddla ett marathon, gå på konfirmation och själv konfirmeras!

Marathonet var 17,3 km och det tog nästan precis två timmar:) blev nöjd med loppet fast jag har nog aldrig haft så ont elr iaf på  topp 3 listan av smärta. Det var magen och det var som om det satt knivar och dem smärtan satt i i typ 4-5 timmar, inte såå skoj...

Sen på söndagen konfirmerades jag!! Jag har under ett år nu gått i kärlekens kyrka och nu är jag klar! jag ska nog bli fadder eftersom att jag trivs så bra där! Jag fick en massa fina smycken och finna grejor! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen efter en joggingtur!

//Ebba :)♥

Ett tag sen nu...

Hej igen, det var ett tag sen senast:) Igår var jag på väla med min famlij, jag fick det som en födelsedagspresent att åka dit. Jag fick köpa för 1000:- men jag kom lite över det...  MOHAHA, buuusfrö man är! x) Jag köpte sju saker... hihi bilder kommer såklart!

Inatt sov jag över hos issa med tilde (och issa såklart) , hahah vi tre är... speciella?! när klockan va ca. halv ett så tyckte vi att det var dags att ta en liten PROMENIX! det var jättemysigt fast det var lite kallt och mörkt... men men. Haha, alla tre var sminkade och inte så vackert heller! :D Sen var jag som alltid den jobbiga som måste upp tidigt. Ställade klockan på 10 men jag vaknade inte av det så 10.20 så ringer det på dörren så sticker jag några minuter senare, suck :(( men men, de står iaf ut med mig, än så länge iaf...:)<333

Idag hade jag genrep till min konfirmation som är på söndag. HAHAHA, idag fick vi se programmet elr vad man nu ska kalla det. SUCK, vf bjöd jag på min så MKT?! Det är inte ens i närheten till okej de bilderna... sååå illa! men ska vara positiv, säger vi </33






En superbra shopping dag med familjen, Tack! :D<33
//Ebba :)♥

Hemma efter en BALLhelg

Denna helgen och imorse var jag 10000 % i glädje. Jag har varit på RUMfestivalen och spelat,lyssnat och haft askul där med min orkester och en MASSA andra orkestrar! Jag lärde mig såååå mkt och jag träffade Emil Jonason, min idol! Han är sveriges bästa klarinettist och jag har sett honom,lyssnat när han har spelat,när han har pratat, han vet vad jag heter, han har pratat med mig, hållt om mig när vi fotade, lyssnat när jag spelat för honom, gett mig tips, och autograf!!! LYCKA ♥
Vi har haft en parad igen staden i västerås, en stillasittande ute och två stillastående (ena ute och ena inne) det roliga var att nästan alla andra orkestrar hade ascoola kläder, typ skjortor,slips,kavaj och sånt+ matchande BRALLOR. hahaha! Men vi hade bestämt att vi skulle ha svrata jackor, det var vårat enda krav...;) Men ändå var vi nog bland de bästa och det kom sååå många och sa at du ägde och var as bra! En liten tant kom fram till vår dirichent(?) ocg sa: är ni de från halmstad? ni var sååå duktigt, fortsätt så och gud en så fin emsamble!
Så många snälla, och fina komplimanger vi har fått och så bra har vi aldrig spelat heller!
Vi kom hem 12.15 inatt och alla nätter där har varit väldigt korta. Så idag när jag kom hem efter skolan så la jag mig i soffan och somande kl fyra oc så väckte pappa mig kl sju... då var det mat och jag är fortfarande jättetrött   ^-^
Ne nu räcker det väl om det antar jag...
Nu ska jag spela klarinett och imon har jag konsert, ska bli skoooj :) Juste idag hade jag nationella prov i matte muntligt. De i nian gjorde det och man måste vara tre men de var bara två så då tog läraren in en från åttan. Då blev det jag och det gick väl bra. jag tyckte det gick bra iaf, han sa sen att jag skulle fått VG och det är väl bra eftersom att jag går i åttan... ELR? haha aja, jag måste lära mig att bli nöjd:)
Nu blir det att spela på min  älsklin! // Kram Ebba :D

Nytt i gaderoben och imon sticker jag!

Idag var jag på stan och köpte mig ett fint linne:D

Imon åker jag med orkestern till västerås óch det betyder 7-8 timmars bussresa... och jag ska stiga upp 05.40!! sick!! Aja måste logga nu, issa när du kommer hem och ser detta. MESSA MIG DÅ, vi saknar dig asmkt och hoppas att du har haft det suppper!! Puss och kram på dig så ses vi på måndag!

Detta var ett snabbt inlägg!!
//Ebba :)

Payphone♥

Payphone med maroon 5 är såå bra!! :D Älskar den just nu^^ ♥

Jag har nyss övat på klarinetten ist för att skriva en musikuppgift som ska vara klar imrgonbitti.. heheh. men kul hade jag! :D

Imon går jag i skolan mellan 8.15 och 12.15, sååå gött :D efter det tror jag att jag ska gå på stan och köpa lite och förska träffa min sjuka pojkvän som tyvärr är bokstavligt talat sjuk. Jag åker till västerås imon med orkestern och kommer hem söndagnatt. Vi ska spela och vara med i en festival, RUMfestivalen, kan inte exakat vad det står för... 7-8 h i buss, tur att det är riktigt härliga människor!

Jag och Tilde saknar Issa, men jag hoppas verkligen att hon har det suuppper! Vår tredje tant i utlandet, galet! ;D

Nu ska jag nog locka håret...^^ hehe, godnatt alla och ta hand om er!

//Ebba :D

15 år nu!

Igår fyllde jag femton, jihooo?;D Jag fick en MASSA fina saker! :D känner såå bortskämd men är ändå glad!
Morgonen började på Nissaströms kursgård där jag vra på läger mellan torsdag och söndag. Jag vaknade av att Tyra och typ 5-6 till sjöng för mig, såå sött! :D Blev jätteglad! Sen åkte jag in hem snabbt och hämtade klarinetten och marcherade på stan med min orkester, och såklart spelade vi samtidigt. Det är tydligen inte uppenbart att om man marcherar med en orkester så spelar man inte... konstigt enligt mig att tro så!
Fick många grattanden där oxå och sen bar det hemåt för att fira mig!
Det var jag, Min bror Erik, mamma,pappa och farmor + Sixten! Det kommer en lista längre ner på vad jag fick:)

Sen åkte jag tillbaka till nissaström och gjorde några lekar och sen på kvällen var det Galakväll! Alla klädde upp sig och jag hade en blommig och fin klänning + lockigt hår. Jag fick sitta på en stol och alla stod runt mig och sjöng för mig, haha såå kul det var! :D Sen var det en Massssa asroliga spex!( det är typ små föreställningar, tävlingar, skämt och så) Och jag + 4-5 andra konfirmander var de ändå av konfirmanderna som gjorde ett eget spex! Det blev riktigt lyckat och alla älskade det! vi gjorde den "Ticking noise" med harry potter, dockor typ. Fast vi bytte namnen till faddrar och ledare, hahah sen sa jag fe en gång när jag skulle skrika och alla knäcker sig. underbart:')

När alla spex var klara och så bytte vi om ch gick till kyrkan. Där hade vi en förbön för alla, alla ledare och faddrar lägger en hand på en och ber för en. det känns riktigt bra. Sen berättade en ledare om ett minne som var så hemskt. det handlade om när han förlorade en vän, dock hade den en grov cp-skada som den tillslut dog av men att höra honom berätta om det gjorde att jag började gråta och satt där jag gråt med många andra i typ 4-5 timmar kanske??! jag vet inte rikitgt, vi var i kyrkan till efter vå och sen tänkte jag att det nog är bäst att gå och lägga sig eftersom att man bor med andra så att man inte väcker dem.

Det var min födelsedag och den ägde verkligen! Fick en massa grattulationer, kramar, presenter, träffa en massa människor och ha rikigt kul!

Här är prestnerna :)
 


Detta är inte allt men orkar inte fota mer ;)
// Ebba :D♥

I'm home!

Hej alla! :D Jag är hemma nu från träningslägret med ungdomslandslags truppen i katrineholm! Det var sååååå det bästa lägret någonsin för mig :D jag har fått en massa nya vänner, haft asroliga men JOBBIGA pass, underbart väder och allt var perfekt typ! Visst hade jag önskat att vissa personer också hade varit med men man ska inte klaga! Jag åkte i fredess och kom hem igår då, vi åkte tåg. det tog typ 4 timmar, haha faktiskt roligt ändå ^^

Nu ska jag skriva klart min svenska uppgift och sen ska jag och min bror ut och åka "inlines" Vet inte hur det stavas ;) Livet leker och jag är lycklig, fast allt är för stressigt... Men inga sura miner här inte, nu ska jag vara duktig och skriva! C ya!
Kraaam Ebba! :D♥

arandom

Hej! Denna bloggen tillhör Issa och Ebba, här skriver vi om vår vardag, lite tankar och slänger in lite bilder. Vi är 15 år och båda är intresserade av musik bl.a. Detta var en kort och tillfällig beskrivning om oss!Läs och njut! ;)

RSS 2.0