Ni vet hur mkt jag älskar er, I heart You ♥ ♥

Jag älskar mina två allra bästa vänner sjukt mkt. Ni är ritkigt skumma, konstiga, udda, underbara, sjuka annrolunda på alla vis och helt perfekta! Jag älskar er och vill aldrig byta ut er, ni är värda allt!♥

Jag sitter och ritar nu, men behöver men hon svarar inte. Tilde, bli klar ng gång och ring mig! xD <33  Ng som ser vem det ska bli....? hehe nee skoja. helt omöjligt. och bilden gör faktiskt inte teckningen rättvisa! (OBS! jag älskar att rita men jag vet själv att det inte är jättebra men det duger för mig antar jag och jag gillar det, så inga onödiga komentarer om det..)
Haha, nu var jag ritkgit rolig!! haha, vi har ju inga komentarer elr mer än tre stycken som vet om denna bloggen... haha, underbar man är ;D
// Bamse-kram Ebba :D♥

Dålig bil, jag vet!!


Här är tjejen som jag ritade lite på i helgen, en fundersam tjej antar jag. Bara en sak som var roligt, inget speciellt men men... Jag hinner nästan aldrig rita känns det som! :( Men jag kan börja lägga upp lite av det jag ritar när jag väl gör det!
// Ebba pebba :)♥

Bla bla...

Hej hej :) Jag sitter på datan och latar mig men gör även lite so! måste bli klar med den, har muntlig redovisning imon elr onsdag, haha jag och issa fattade inte riktigt vilken dag det var. Hoppas att det är på onsdag ! :(
Kom hem från träning för ett tag sen, vi paddlade en mil, inte så värts kkul men men.. Ikv ska jag bara göra so, sv och klarinett. Jag lovar även att lägga in ett inlägg men en tjuvtitt på ngt jag ritar lite nu. Inget speciellt alls men kna vara kul att se ngt av det jag gör kanske?

Detta var ett riktigt dåååligt inlägg men jag gör ett till sen ;) C ya! ;) ♥
// Ebba :)

Dimmma

Hej! Sitter och ska fortsätta på min so tills imon, vi ska ha muntlig redovisning om livsåkådningar. Jag har om  New Age. Tycker det är så sjukt intressant om andar, andra väsen, gudar m.m. hah, det kan jag säga lungt sagt att Issa också tycker! ;) Vi får hoppas att det går bra imon i skolan, har so:n, spanska glosor, engelska gloor  och lämna in en läsförståelse... hehe inte klart elr så med ngt ;(

Har ni sett dimman!? visst det är inte jättemycket men tidningen sa faktiskt att det skulle bli sol och 15+.... blev inte riktigt så;)

Här kommer en av många coola bilder om Wicca, en inrikting som jag ska berätta om imon!
Valde en vääldigt enkel bild men men!
c ya! // Ebba :) ♥

Konsert!

Hej :D jag kom nyss från Oliver Reids konsert. Det är en av min bror närmsta vänner som jag ofta träffar. Han är såå grym! satt och njöt i en timme typ, super bra jobbat av honom! Manda var så snäll och hängde med mig och lyssnade.
Imon är det sista dagen min pojkvän är hemma på en vecka typ. Han ska iväg på skidsesmester så det blir att hitta på ngt med honom bl.a. imon. Jag ska även spela i orkestern och antadligen trärna, inte super sugen just nu ;)

Ikväll ska jag slappa, göra lite so ( om livsåskådningar), super intressant! spela klarinett och så...:)

Blev ett kort och tråkigt inlägg men men ;) Kram Ebba ♥

PLL :D

Jag sitter och webbar med Daniel och chillar livet. Tyvärr lite för hårt, gör verkligen inget! Snart ska jag kolla PLL, det är sååå grymt ^^ Tröjan kommer att komma upp lite senare och känner mig t.o.m. lite döktigt för att detta är andra gång IDAG som jag bloggar... heehhe.
Imon ska jag till kyrkan kl. 11 och gå på gudstjänst. Sen får vi se vad som händer resten av dagen, borde plugga men men.

Natti natti och kram Ebba :)

Shoppat ^^

Halloj alla! Idag började dagen med at dra ner till kanotklubben och paddla k2 med Ebba, gick bra och det var kul. Årets första k2 pass ( för er som inte vet så är det när man sitter två i en kanot). Efter det cyklade jag hem och åt och sen drog jag och mammi ner på stan och köpte lite kläder och fikade! Riktigt mysigt, måste göras oftare!

Nu sitter jag med skön musik och bara kollar runt lite på datan, vill rita lite men får se:) Jag är sugen på att prata med Tilde elr Issa elr ngt men få se. Jag är såå lat, jag pallar aldrig dra mig i kragen och göra ngt, men mne ^^ Om jag ritar ngt så kanske jag kna lägga upp det, för skojs skull?
Här kommer det jag köpte idag!
Bxorna: H&M, skitsnygga enligt mig. Var lite osäker(vääldigt osäker) på dem men men, dem kom hem till mig iaf!

En stickad myströja: BIKBOK. Den hade kostat 399:- förut och så köpte vi en supersnygg grön kofta till mamma som oxå hade kostat 399:- och vi köpte båda för 99:- !!!:O helt sick alltså;)
Kommer blid sen, orkar inte nu ;)
Ha det alla, Kram Ebba :D♥

Piccabauu!

Svejsan alla! Just nu sitter jag och kämpar med att fixa lite små ting. Chattar även med en lite tant:)

I helgen har jag varit på ett dop av en av mina vänner, det var jättefint! :) Och idag var det gudtjänst och sen läsning. Idag handlade läsningen om nattpärlan. Det var fyra grupper och på ett av de två ställerna pratade vi om döden. Jag var oberörd(alltså visade inte gråten) en liten stund men sen rann tyvärr mina tårar men jag ville inte det. Hon pratade (Ninni) om döden och hur man tar det när någon går bort, hur det känns om någon berättar att den vill ta sitt liv och sånt. Det var rätt jobbigt, det berörde väldigt hårt. Men det var sedan väldigt kul då vi "lekte" så allt slutade väldigt bra ! Man måste få gråta ut ibland och det är inte att visa sig svag, utan att visa sina känslor som kan vara starkt att våga visa!

Om man mår dåligt, kom ihåg att mna måste kunna prata med någon! Ett tips till er alla, det är en tumregel.
De fyra H:en. de står för: håll om( krama elr ha kroppskontakt med den sorgsna personen, det känns alltid bättre nästan) håll i ( även om det gått en vecka elr t.o.m. ngt år, kolla hur den mår och att den klara det fortfarande. Även om alla runtomkring den ledsna tror att h*n är glad un så kolla ng gång utan att riva upp ett sår. håll ut(även om den ledsna personen har sagt en sak elr en händelse tre-yra gågner, säg inte : "jag vet, du har sagt det redan" eftersom att genom att säga det om och om igen är det som att klara problemet för den personen. Håll ut och lyssna varje gång den vill säga ngt även om den sagt det mååånga gånger. Kom ihåg att den ofta behöver prata och bara ha någon som lyssnar. Ett svar är inte alltid det bästa om någon berättar ngt för dig, utan bara lyssna ihärdigt! häll i ( när man mår dåligt elr är ledsen vill man ofta inte äta,dricka elr göra ngt. kan känner inte hunger och det gör en ännu sämre om man inte får i sig. Ge den kärlek och mat, inte ng stor middag utan säg bara: "du, nu ska vi äta lite mackor och te, jag har fixat" det får personen att må mycket bättre och att den får i sig mat!

Även om någon inte gråter, inte klagar så kan den sörja. Fråga hur den mår eftersom att smärta inte alltid syns...

Detta är antadligen mitt favorit sitat: "If you don't have a smile I'll give you one of mine"♥
Detta är något jag ska försöka sträva efter att följa oftare!
Kram alla och hoppas att inlägget inte var allt för segt, det kan hjälpa någon kanske!
// Ebba♥

FREDAG!

HEJ alla gooa och glada:D jag kom em från UG nyss (ungdomsgrupp) i kyrkan eftersom att jag konfirmerar mig. Det var kul som vanligt och vet ni vad som händer imon? Jo, min kompis Tyra ska döpas! Så det blir att fixa sig imon och jag kanske lägger ut sen hur jag såg ut, vi får se!

I går fick jag gummiband mellan mina tänder, fyra stycken. Det spänner hela tiden och gör ont, har inte ätit mkt alls och det är inte heller skönt och mysigt att äta, SOM DET SKA VA! xD Jag är såå sugen på lite choklad men jag vet inte om jag pallar hur ont det gör men kanske ska ta lite ändå, det är ju gott^^

Nu ska jag skriva lite och senkanske rita, och såklart bestämma kläder tills imon! :D


Bilden är tagen på en blogg, tjejen heter Lisa, väldigt söt och snyggt smink. Kanske det blir ngt liknade på mig imon :)
Vi ska försöka skärpa oss( jag iaf) med uppdateringen nu ;) Ha det underbart alla och ta hand om er ;D
Puss och kram Ebba! :D ♥

Funderbart!

Halloj!♥
Sitter och kladdar lite nu när jag borde plugga:( ska kanske göra det sen, vi får se..:(
Idag började dagen med att försova sig typ 50 minuter och jag skulle ha konster= super...;D haha, jag hann iaf dit och på vägen hämtade vi stackars daniel som hade suttit och väntat på mig.. hehe ^^ Konserterna gick super och hade skööj. Efter vi var klara ch alla söta barnen hade : Woooooow:at klart när de hörde oss spela och såg våra instrument blev det att få en bagett och sen dra!

Jag gick med Alexandre och Felicia och fiade i stan, supermys! Sen blev det att komma i perfekt tid till bussen och åka till idrotten som idag var pingis i Arena hallen. Haha, kort sagt: Grym dag! :D

För er som inte vet så spelar jag klarinett och går även i orkester. Jag har påbörjat mitt sjunde år med min klarinett och jag älskar det! Haha, lite kort fakta om det ja ;D

Vi ska bli bättre på att uppdatera, ska försöka lite nu! :D Ha det finfint i detta väder och nu hoppas vi på vår!
Kram Ebba!:)♥

söndag

Hej! ♥


Idag är det söndag, denna helgen har gått jätte snabbt :(
I går va jag på stan med Ebba efter att vi sovit över med Tilde, det va jätte mysigt, vi kollade på bl.a. House of wax, en film jag aldrig kommer kolla om, eller joo kanske om jag kollar den med Alma för hon hatar skräck filmer, I alla fall så tror jag att jag typ klämde sönder både Ebbas och Tildes hand ;) 
Idag ska jag plugga, plugga och åter igen plugga, har matte prov i morgon och en engelska redovisning som jag ska fråga om jag får flytta fram för är verkligen inte klar. Har vart ute och gått också, funderar på att gå ut och springa sen också, får se om jag hinner :)
Klippte klart i mina byxor i går kväll också, så kanske lägger upp en bild på dem senare.

♥ now playing: smells like teen spirit - Nirvana ♥

Detta köpte jag igår:

Gina tricot     299:-  

Lindex     299:-

H&M    69:- (tror jag)

// Isabelle

Hejsan!

Lördagkväll nu och lever livet. Igår sov jag hos Issa med Tilde och såklart Issa då. Vi tre hade det såå mysigt och det blev två skräckfilmer. Det blev The roommate och House of wax, de var så bra! :D  Tilde skickade ett sms till en av våra lärare, hon äger den läraren, och skrev att issa hade skitit ner sig, att jag hade spytt och tilde låg i ett hörn i fosterställning och grät! haha nej men jag tyckte filmerna var riktigt roliga fast även läskiga och äckliga men den var bra! :D

Under en del av House of wax var det rätt äckligt och Issa klämde Tildes hand till hennes fingrar var ljuslila! :O hahahha såå kul! ^^ ( vi alla ttre höll händerna när det var äckligt/läskigt) ^^ När vi sedan hade sett två filmer och var lite trötta låg vi bara i en hög och pratade, såå mysigt. Det är skönt att kunna prata med sina vänner bara, om allt och inget.

Sen blev vi körda till stan jag och issa och tilde hemkörd. Det blev en mysig dag på stan och jag hoppas att issa kommer att lägga upp det hon köpte! :D

Nu orkar jag itne skriva mer, ha det super alla! :)♥
Kram Ebba♥

arandom

Hej! Denna bloggen tillhör Issa och Ebba, här skriver vi om vår vardag, lite tankar och slänger in lite bilder. Vi är 15 år och båda är intresserade av musik bl.a. Detta var en kort och tillfällig beskrivning om oss!Läs och njut! ;)

RSS 2.0